Webinars

AI-personalisering: Skab mere salg med personligt indhold

153 visninger
30. januar 2020


Er du én af de 50% e-commerces, der sender generelle e-mails ud til alle dine subscribers? Så håber vi på at kunne gøre dig meget klogere ved Ackermanns femte webinar. Vi trykker på live-knappen onsdag d. 20. november klokken 10.00 og får selskab af Dion Førslev Pedersen fra Clerk.io til en snak om fordelene og ulemperne ved personaliseret og segmenteret indhold.

I dette gratis webinar vil Casper Ackermann fra Ackermann og Dion Førslev Pedersen fra Clerk.io besvare spørgsmålet om, hvordan man som e-commerce kan øge sin konvertering og omsætning med personaliseret, segmenteret indhold. Du vil få et indblik i vigtigheden i at personalisere dine budskaber, hvilke resultater personalisering kan skabe for en e-commerce og hvilke funnels og produktværktøjsstrategier du bør bruge.

Det har nu mundet ud i en rapport, som frigives i slutningen af 2019. Før rapporten bliver frigivet, har du dog mulighed for at få indblik i rapportens findings i et live webinar. Webinaret afholdes af Casper Ackermann, Partner i Ackermann, og Julian Raymond, Partner i analysevirksomheden, Ficans Analysis. Ficans Analysis har gennemført analysen og vil tage dig som seer igennem de forskellige findings, mens Casper Ackermann vil koble analyserne af e-mail marketingen til, hvordan de skal forstås i en praktisk kontekst.

I webinaret vil du bl.a. få indblik i:

  • Hvorfor du ikke bør sende “one-size-fits-all”-emails til dine subscribers
  • Hvordan du kan øge din omsætning markant med relevant indhold
  • Hvordan AI kan hjælpe dig med at personalisere din markedsføring
  • Hvordan du forudser dine fremtidige kunders købsmønster
  • Hvordan du konkret sikrer relevant indhold i din automatiske email marketing
  • Hvordan du skiller dig ud fra gennemsnittet ved at undgå de mest klassiske fejl


Du vil som deltager på webinaret samtidig få en unik mulighed for at stille spørgsmål til begge parter - vi vil gøre vores bedste for at svare på så mange spørgsmål som overhovedet muligt!

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)