Webinar

E-mailmarketing og Google Ads for e-commerces

8. april 2020 10:00 Europe/Copenhagen


Ejer eller arbejder du med en webshop, og vil du gerne have et indblik i, hvordan du bedst arbejder med to af de vigtigste digitale marketingkanaler? Så vær med, når Ackermann og Lazzaweb inviterer til webinar for e-commerces. Her vil du lære, hvordan du bedst kan udnytte dine muligheder på e-mail, Youtube og Google Shopping.

Onsdag d. 8. april klokken 10.00-11.00 inviterer Lazzaweb og Ackermann til fælles webinar. Her vil du som e-commerce få et dybere indblik i de mange muligheder, som du har med e-mail, Google Shopping og Youtube. 

Du vil bl.a. blive klogere på:

  • Hvordan du bearbejder nyindsamlede leads på e-mail
  • Hvordan og hvilken værdi du kan skabe ved at genaktivere gamle kunder på din e-mailkanal
  • Hvordan du, via tracking, kan sende e-mails til kunder, der har besøgt bestemte kategori- og produktsider på din webshop
  • Hvilken værdi du kan få af at annoncere på Youtube, og hvordan du vælger den rigtige type og det rigtige format
  • En forståelse for vigtigheden af Google Shopping og en gennemgang af, hvordan du arbejder effektivt med værktøjet

Du vil som deltager på webinaret samtidig få en unik mulighed for at stille spørgsmål til begge parter - vi vil gøre vores bedste for at svare på så mange spørgsmål som overhovedet muligt!

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder, Lazzaweb

Patrick er CEO & Founder af Lazzaweb og startede bureauet i 2015. Siden da er virksomheden vokset til 12 specialister, der har specialiseret sig i SEO og Google Ads. Patrik underviser ofte i Google Succes Online og IVÆKST, og samarbejder med alt fra start-ups til kendte brands og større virksomheder med formålet om at styrke deres online position igennem websites og synlighed i Google.

Casper Ackermann

Managing Partner, Ackermann

Casper Ackermann er ekspert i e-mail marketing og driver til dagligt Ackermann Kommunikation. Ackermann Kommunikation har bl.a. arbejdet med BC Hospitality Group, Meyers, Løgismose, Læger uden Grænser, Coolshop og mange flere. Casper er ligeledes fast taler til en lang række konferencer rundt om i Danmark. Heriblandt Ehandelsdagen, Ecommerce Manageren, Digital Markedsføring og mange flere. Ligeledes gæsteforelæser Casper også på Copenhagen Business School i e-mail marketing.

Tilføj til kalender

Ask a question

Spørg som (log ud)