Webinars

Få succes med din e-mail marketing under Black Friday

186 visninger
21. oktober 2019

November måned er lige om hjørnet. Det betyder med andre ord, at det endnu engang er blevet tid til at forberede sig til Black Friday!

D. 21. oktober afholder vi et Black Friday webinar, hvor vi forklarer dig hvordan du som e-commerce kan bruge e-mail marketing i ugerne og dagene op til Black Friday - og hvad du bør gøre på selve dagen! Vi starter kl 10:00 og det varer ca. 45 minutter.

På kun få år er Black Friday blevet en essentiel bestanddel af det danske e-commerce marked og har overtaget pladsen, som den største handelsdag i Danmark.

Vi hos Ackermann vil derfor gerne invitere dig, når vi igen afholder vores gratis Black Friday webinar d. 21/10 (klokken 10:00).

Her vil Casper Ackermann (Partner og stifter af e-mail marketingbureauet Ackermann) komme med bud på en konkret plan til, at øge dit Black Friday salg ved hjælp af e-mail marketing.

Han vil bl.a. komme ind på leadgenerering, forskellige automatiske e-mailserier, brug af kampagne e-mails og meget andet som skal være med til, at øge dit salg ved Black Friday.
Skriv dig op nu, så du er sikker på at blive helt klar til Black Friday!

Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

P.S. Hvis du er forhindret i at kunne komme på når vi går live, vil du efterfølgende få tilsendt en optaget version af webinaret, så du er sikret på ikke at gå glip af noget.

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)